Hoppa till sidans innehåll

Dataskyddspolicy


Lövångers Ryttarsällskap Dataskyddspolicy.

Vi skyddar dina personuppgifter
Det är viktigt för oss på Lövångers Ryttarsällskap att du känner dig trygg med hur vi
hanterar dina personuppgifter och därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar
och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss.

Vad är en personuppgift?
Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild
person. Exempel på detta kan vara uppgifter om dig som namn, kontaktuppgifter och
personnummer men även information om deltagande i verksamhet eller köphistorik.

Hur får vi dina personuppgifter?
Du kan komma att ge oss information om dig själv när du deltar i en verksamhet, en
kurs eller anmäler dig som medlem i föreningen. Det kan också ske när du anmäler
dig till ett arrangemang. Om du utför ett uppdrag för vår räkning som ledare så
hanterar vi också dina personuppgifter.

Varför hanterar vi personuppgifter?
Informationen du ger oss är generellt sett nödvändig för att ingå ett avtalsförhållande
eller för att kunna delta i den verksamhet vi arrangerar. Vi kan också använda den för
att ge relevant information om vår verksamhet eller genomföra kursutvärderingar och
deltagarundersökningar.

Dataskyddslagen ger dig rättigheter
Den nya dataskyddslagen innebär att du som är deltagare eller ledare i Lövångers
Ryttarsällskap har ett antal rättigheter. Du har bland annat rätt att beställa hem ett
registerutdrag med dina personuppgifter. Du har även rätt att få korrigera felaktig
information om dig själv och rätt att bli raderad.

Vi skyddar dina personuppgifter
Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, hanterar dem med
varsamhet samt sparar inte uppgifter längre än vad som krävs för att fullfölja vårt
avtal gentemot dig eller för att följa de lagar som finns.

Uppdaterad: 02 MAR 2021 23:17 Skribent: Helen Strandemo
Epost: Adressen Gömd

sponsor

 

www.lefab.se

 

 

Föreningens swish 1231510270

Postadress:
Lövångers Ryttarsällskap - Ridsport
Fjälbyn 42
93293 Lövånger

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lrs.fjalbyn@hotmail....