Hoppa till sidans innehåll

Instruktörer


Jag heter Julia, är född och uppvuxen i Lövångerstrakten. Jag började rida på Lövångers ryttarsällskap när jag var 5 år och red där tills jag började gymnasiet. Jag gick Forslunda naturbruksgymnasie i Umeå, inriktning Häst & ridning. Jag har arbetat som instruktör här tidigare, i 3 år. Då hade jag allt från knatte- till vuxengrupper. Jag har hållt läger och kurser. Jag har själv haft häst nästan hela mitt vuxna liv. Jag har tävlat hoppning och ridit en del Akademisk ridkonst. Jag är intresserad av relationsbaserad hästträning. Just nu är jag utan häst men vi får se om det kanske blir någon i framtiden.

Jag heter Elin Nordlund och har ridit sedan barnsbenen och själv ridit på klubben i flertalet år. När jag började var klubben fortfarande kvar i Lövsele. Jag har jobbat som hästskötare i fälltävlan/försäljningsstall och är utbildad hovslagare vilket jag jobbar med på heltid, med viss del av tiden som lärare på Hovslagarutbildningen i Skellefteå. Jag har tävlat i allt från dressyr, hoppning till körning. Eftersom Lövångers RS är min moderklubb känns det extra kul att få möjligheten att hålla lektioner och förhoppningsvis inspirera andra såsom mina instruktörer inspirerade mig.

Jag heter Mikaela, kommer från en liten by i Småland 4 mil utanför Jönköping. Jag flyttade upp till Lövånger för snart 2 år sedan och bor i Bissjön. Jag har 3 hästar och förhoppningsvis ett föl påväg, hundar, katter, ett gäng kor och ungdjur. Tanken är att köra och rida in ungdjuren. Jag har hållit på med hästar nästan hela mitt liv. Jag har gått på Tenhult Naturbruksgymnasium och jobbat i två olika travstall. 

Uppdaterad: 15 MAJ 2021 13:39 Skribent: Anna Burstedt
E-post: Adressen Gömd

sponsor

 

www.lefab.se

 

 

Föreningens swish 1231510270

Postadress:
Lövångers Ryttarsällskap - Ridsport
Fjälbyn 42
93293 Lövånger

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lrs.fjalbyn@hotmail....