Hoppa till sidans innehåll

Instruktörer


Jag heter Elin Nordlund och har ridit sedan barnsbenen och själv ridit på klubben i flertalet år. När jag började var klubben fortfarande kvar i Lövsele. Jag har jobbat som hästskötare i fälltävlan/försäljningsstall och är utbildad hovslagare vilket jag jobbar med på heltid, med viss del av tiden som lärare på Hovslagarutbildningen i Skellefteå. Jag har tävlat i allt från dressyr, hoppning till körning. Eftersom Lövångers RS är min moderklubb känns det extra kul att få möjligheten att hålla lektioner och förhoppningsvis inspirera andra såsom mina instruktörer inspirerade mig.

Jag heter Mikaela, kommer från en liten by i Småland 4 mil utanför Jönköping. Jag flyttade upp till Lövånger för snart 2 år sedan och bor i Bissjön. Jag har 3 hästar och förhoppningsvis ett föl påväg, hundar, katter, ett gäng kor och ungdjur. Tanken är att köra och rida in ungdjuren. Jag har hållit på med hästar nästan hela mitt liv. Jag har gått på Tenhult Naturbruksgymnasium och jobbat i två olika travstall. 

Jag heter Tova Lundmark Nilzén och har hållit på med hästar sedan barnsben. Jag har under min tid med hästar hunnit rida på många olika klubbar och för många olika tränare. Det är från mina tränare jag hämtar mycket inspiration för undervisningen av mina elever. Jag har tävlat inom körning och tävlar nu både dressyr samt hoppning på stor häst. Är utbildad hovslagare vilket jag även jobbar med utöver min tid på ridskolan. 

Uppdaterad: 15 MAJ 2021 13:39 Skribent: Anna Burstedt
Epost: Adressen Gömd

sponsor

 

www.lefab.se

 

 

Föreningens swish 1231510270

Postadress:
Lövångers Ryttarsällskap - Ridsport
Fjälbyn 42
93293 Lövånger

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lrs.fjalbyn@hotmail....