logga LRS grön

Hej, här finns information för dig som vill bli medlem hos oss.

För att bli medlem i Lövångers Ryttarsällskap så betalar du in medlemsavgiften på vårt postgirokonto, var noga med att skriva in hela ditt personnummer i meddelanderaden samt gärna ditt namn och att det gäller just medlemsskap.

Utan ditt personnummer kan vi inte lägga in dig i vårt register.

Medlemsskapet gäller 1 år.

Priser medlemsskap 2019

Junior: 200 kr/år

Senior: 275 kr/år

Vårt postgironummer: 1737482-8

I medlemsskapet ingår en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet.

Gemensam Olycksfallsförsäkring

Svenska Ridsportförbundet - Gemensam olycksfallsförsäkring

Svenska Ridsportförbundets förbundsstämma i maj 2013 tog beslutet att Svenska Ridsportförbundet ska upphandla och ha en gemensam olycksfallsförsäkring.
Den gemensamma olycksfallsförsäkringen träder i kraft från och med 1 januari 2015 och olycksfallsförsäkringen gäller alla medlemmar i förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

Från och med den 1 januari 2015 kommer alla medlemmar i föreningar anslutna till Svenska Ridsportförbundet att omfattas av en olycksfallsförsäkring via sitt medlemskap.

Sammanfattning av försäkringsskyddet
Försäkringsskyddet innebär att alla medlemmar i föreningen omfattas av en olycksfallsförsäkring från och med 1 januari 2015. Försäkringens Invaliditetsbelopp utbetalas vid olycksfall som leder till bestående besvär. Om skadan är allvarlig kan även ekonomisk invaliditet utbetalas.

Försäkringen är gällande vid föreningens aktiviteter, vid aktiviteter i samarbete med föreningen och vid aktiviteter hos andra föreningar samt har ett utökat skydd för licensierade ryttare vid tävlingar arrangerade av Svenska Ridsportförbundet. Föreningens medlemmar är försäkrade även under enskild ridning och träning med häst. Försäkringsskyddet gäller även vid resa till och från aktiviteten.

Utöver invaliditet gäller försäkringen för kostnader som uppstår i samband med läkarbesök och behandling av tandläkare som kan härledas till olycksfallet. Försäkringen täcker kostnader kopplade till skadan fem år efter skadetillfället.
Om olycksfallet kräver läkarvård eller tandläkarvård gäller försäkringen för trasiga kläder, glasögon och skyddsutrustning.

Uppdaterad: 21 JAN 2018 17:48 Skribent: Marie Andersson

Swedbank logga