Medlemsnytt

Hej medlem!

Här kommer en vädjan om hjälp från alla våra medlemmar.

På grund av rådande coronapandemi, och därigenom förändrade förutsättningar att arrangera olika slags evenemang, behöver Lövånger ryttarsällskap införa en del åtgärder. Kort sagt behöver vi öka våra intäkter då tidigare inkomstkällor, som t ex danserna och klubbtävlingar mm har fallit bort. Situationen är akut! För att vi ska kunna fortsätta att bedriva ridskoleverksamhet i Fjälbyn behöver vi med samlade krafter hjälpas åt att dra mer pengar.

Styrelsen har därför kommit fram till ett förslag:

Vi hoppas att varje ridelev kan sälja fem paket, ur åtminstone två kataloger, det vill säga totalt minst tio paket per termin. Om man av någon anledning inte kan bidra genom försäljning så har man möjlighet att istället bidra med en summa på t ex 500 kr. Detta är självklart inte tvingande, men vi hoppas innerligt att så många som möjligt kan vara delaktiga i denna drive.

Information om aktuella försäljningar finns på Facebook och här på hemsidans startsida.

Vidare vill vi be om er hjälp att hitta sponsorer, vilka kan stötta vår verksamhet. Vi kan erbjuda annonsplatser på ridskolans område, efter överenskommelse.

Varmt tack till alla er medlemmar som stöttar Lövångers Ryttarsällskap efter bästa förmåga!

Tillsammans är vi starka och kan klara oss ur denna svåra situation!

Uppdaterad: 15 MAJ 2020 11:13 Skribent: Helen Strandemo

sponsor