Hoppa till sidans innehåll

Ridläger


Det går bra att ta med egen ponny/häst till ridlägret, meddela det i anmälan. Det ingår inte foder till er privathäst/ponny under lägertiden, vi står för hagplats samt boxplats. Skulle er ponny/häst bli sjuk så får ni själva försöka hitta ersättningsponny/häst, finns det någon av ridskolans hästar över så kan vi erbjuda det. För er som vill ha med egen ponny/häst kommer separat meddelande om när ni kan komma och hjälpa till att bygga hagar.

I samband med att du anmäler ditt barn/ungdom till ett övernattningsläger så ansvarar du som förälder eller annan vuxen att sova en natt samt ordna kvällsmat och frukost. (På så sätt håller vi ner kostnaden för lägret) Skriv i anmälan vilken natt du kan sova. Vill ditt barn inte sova över så reduceras inte priset på lägret.

Om ni inte redan är medlemmar så tillkommer medlemsavgift på ridlägerkostnaden.

När du fått bekräftelse på plats inbetalas 500 kr i anmälningsavgift och resterande faktureras. För knatteläger är anmälningsavgiften 250 kr. 

Anmälningsavgiften betalas ej åter!

På grund av rådande situation gällande Covid -19  följer vi folkhälsomyndighetens rekomendationer och har utifrån rekomndationer anpassat sommarens ridläger för att på bästa sätt kunna svara för deltagare och ledares säkerhet.

 Ni anmäler till: This is a mailto link

Uppdaterad: 08 MAJ 2018 17:27

Postadress:
Lövångers Ryttarsällskap - Ridsport
Fjälbyn 42
93293 Lövånger

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lrs.fjalbyn@hotmail....