Hoppa till sidans innehåll

Ridläger 2015


 Nu går det att anmäla till våra ridläger!!

 

OBS LÄS DETTA INNAN NI ANMÄLER!!!

 

I samband med att ni anmäler ert barn/ungdom till ett läger så betalar ni in 30 % av ridlägerkostnaden till vårt plusgiro 1737482-8. I ämnesraden skriver ni vem det gäller och vilken vecka. Resterande kostnad för lägret faktureras och skall vara ridskolan tillhanda senast 10 dagar innan lägrets början.

 

De 30% återbetalas EJ, så fort vi ser betalningen så är platsen reserverad till ert barn/ungdom. ( vid inställt läger betalas pengarna tillbaka)

 

Det går bra att ta med egen ponny/häst till ridlägret, meddela det i anmälan. Det sker ingen reducering av priset om ni har med egen ponny/häst på lägret då vi står för hästens stallhyra, hagplats samt foder under lägertiden. Skulle er ponny/häst bli sjuk så får ni själva försöka hitta ersättningsponny/häst, finns det någon av ridskolans hästar över så kan vi erbjuda det.

 

I samband med att du anmäler ditt barn/ungdom till ett övernattningsläger så ansvarar du som förälder eller annan vuxen att sova en natt samt ordna kvällsmat och frukost. (På så sätt håller vi ner kostnaden för lägret) Skriv i anmälan vilken natt du kan sova.

 

Om ni inte redan är medlemmar så tillkommer medlemsavgift på ridlägerkostnaden 150 kr för junior samt 250 kr för senior.

 

 

Ni anmäler till: This is a mailto link

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:08 Skribent: Marie Andersson

sponsor

 

www.lefab.se

 

 

Föreningens swish 1231510270

Postadress:
Lövångers Ryttarsällskap - Ridsport
Fjälbyn 42
93010 Lövånger

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info